Skivstång 150cm 25mm

TP #107301

Nu 599,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 699,00 kr
100+ i onlinelager

Abilicas miniskivstång är ett utmärkt val för mångsidig styrketräning i trånga utrymmen som hemmagym och privata träningsstudior. Den här skivstången är mindre än de traditionella skivstångarna som man brukar hitta på kommersiella gym, både vad gäller längd och tjocklek.

Detta påverkar framförallt vikten, som är endast 6,6 kg istället för de vanliga 20 kg, samt vilka vikter som är kompatibla att använda. Skivstångens ändar har en diameter på 25 mm, vilket gör att den passar bäst för användning med skolvikter. Skivstången levereras också med lås för att säkerställa korrekt användning.

TP #107301
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alla produkter