Produktnummer: 373552
Abilica

PowerBand ECO

Beige 2 cm

Nu 229,- tidigare 329,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Styrka: 2 cm
Snabb leverans

Denna produkt ger dig tre användningsområden i en enda produkt! Träningsbandet är idealiskt för att hjälpa dig med pull-ups och är också utmärkt om du har en träningskamrat.

Dessutom fungerar bandet som extra belastning till basövningar när du tränar ensam. För att få ut ännu mer av din träning kan du använda det tillsammans med Abilica DoorGym eller Abilica HangOn.

Träningsbandet är 1 meter långt och har en diameter på 64 cm.

Motstånd PowerBands
1 cm: 7 kg – 28 kg
2 cm: 14.5 kg – 56 kg
3 cm: 21.5 kg – 84 kg

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica