Curlstång 50mm

TP #500025

1 299,00 kr

Beställningsvara

Denna curlstång är utformad för att passa internationella viktskivor på 50mm och har en längd på 120cm. Med sin krombeläggning och ergonomiska form, är den skonsam för dina handleder och ger bättre kontakt när du tränar biceps och triceps. Curlstången väger cirka 8,5 kg och har räfflade handtag för optimalt grepp.

En curlstång är ett utmärkt träningsverktyg för både biceps- och tricepsövningar. Det något vinklade greppet på denna curlstång ger en bekvämare position för handlederna och kan lindra smärta vid bicepscurl med stång.

Dess kortare längd gör också att curlstången enkelt kan förvaras och tar upp mindre utrymme än andra skivstänger. Observera att lås säljs separat.

TP #500025
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter