Produktnummer: 373364
Abilica

YogaSet

249,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Vi erbjuder ett paket med yogablock och yogarem som är enkla och användbara hjälpmedel som kan hjälpa dig att utöka din räckvidd och få större utbyte av din yogaträning. Dessa produkter är speciellt utformade för att hjälpa dig att nå svåra positioner och hålla kvar rätt ställning under längre tid.

I detta paket ingår ett yogablock med avrundade hörn för ett bekvämt grepp. Blocket är lätt med en vikt på endast 90 gram och mäter 22,5 x 15 x 7,5 cm. Du kan använda blocket för att förbättra din balans och stödja kroppen i olika positioner.

Paketet innehåller även en yogarem som är tillverkad av vävd bomull med solitt metallspänne. Remmen är 4 x 180 cm lång och fungerar som en förlängning av dina armar eller ben för att du ska kunna behärska även de mest krävande ställningarna. Yogaremmen är också ett utmärkt verktyg för stretching och töjning.

Sammanfattningsvis är detta paket med yogablock och yogarem ett fantastiskt sätt att förbättra din yogaträning genom att ge dig en hjälpande hand när det behövs.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica