YogaBag

TP #300372

299,00 kr

5+ i onlinelager

Denna yogaväska är tillverkad av slitstark canvas och är perfekt för att lagra och transportera din yogamatta. Den passar alla våra yogamattor samt standard yogamattor och har en längd på 65 cm och en diameter på 14,5 cm.

Dessutom har väskan två små utvändiga fickor för förvaring av tillbehör. Förstärkta bärremmar av stark nylon gör det enkelt och bekvämt att bära väskan till och från yogaklassen.

TP #300372
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter