Produktnummer: 00-05002
Träningspartner Pro

Climbing Rope Nylon 4.5mx50mm

x 50mm

1 710,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Climbing Rope Nylon 4,5m x 50mm är en robust och pålitlig klätterrep designat för träning och klättringsaktiviteter. Tillverkat av högkvalitativt nylonmaterial, erbjuder detta klätterrep pålitlig hållbarhet och säkerhet under användning. Med en längd på 4,5 meter och en tjocklek på 50 mm är repet lämpligt för olika klättringsövningar och träningsrutiner.

Det robusta nylonmaterialet är utformat för att motstå slitage och hålla länge även under intensiv användning. Den jämna ytan och stadiga konstruktionen ger användaren ett bra grepp och stabilitet under klättring. Repets dimensioner gör det lämpligt för både nybörjare och erfarna klättrare, samt för olika träningsnivåer och övningar.

Detta klätterrep är idealiskt för användning både inomhus och utomhus och kan monteras på lämpliga klätterramar, stänger eller andra anordningar för klättringsträning. Oavsett om det används för fitnessändamål, träningspass eller rent klättringsnöje, erbjuder Träningspartner Pro Climbing Rope en säker och pålitlig upplevelse för klättrare i alla nivåer.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro