CU900 LED Motionscykel

TP #372921

45 990,00 kr

Beställningsvara

Denna eleganta motionscykel är perfekt för både erfarna användare och nybörjare. CU900LED motionscykel har en justerbar och bekväm sadel som kan anpassas efter din kropp på bara några sekunder. Dessutom finns en integrerad fläkt som kan justeras för en skön träningsupplevelse, och en tillbehörsbricka för säker placering av nycklar och smartphones.

Pedaler, vevar och lager av kommersiell kvalitet ger enastående funktion och hållbarhet. Cykeln har också en tung och hållbar pulverlackerad ram som garanterar en lång livslängd.

Med det kraftfulla 13,6 kg svänghjulet får du en skön och jämn rörelse som garanterar en pålitlig och bekväm träning på CU900LED motionscykel. Den ultraljusblå LED-skärmen har en inbyggd fläkt och en läsare, och ger information om träningspasset, inklusive pulsnivå, tid, distans, varvtal, kalorier, watt/Met. Skärmen är också kompatibel med appar som Spirit Fit, Zwift och Kinomap (abonnemang kan krävas).

För att skydda ditt golv och dämpa ljudet från cykeln under träningspasset, rekommenderar vi att du använder ett golvskydd under maskinen. Detta är särskilt viktigt eftersom en träningsmaskin aldrig står helt stilla under användning och svett eller vatten kan skada golvet om det är känsligt för fukt.

TP #372921

  • Vekt:  65 kg
  • Maks personvekt:  204 kg
  • Treningsprogrammer:  9 stk

Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alla produkter