Back Extension SP-4310

TP #374188

44 990,00 kr

Beställningsvara

Spirit Fitness Selectorized-serien erbjuder högkvalitativa styrkemaskiner som är idealiska för träningsägare. Med sin kompakta design kan du utnyttja hela potentialen i din träningsanläggning. Selectorized-serien kombinerar teknologi och design för att överträffa dina förväntningar.

Maskinerna i SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. De har justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna av hög kvalitet garanterar säkerhet och optimal sittposition. Dessutom har maskinerna en integrerad REP-räknare och förvaringsutrymme för telefon och dryck.

Spirit Selectorized SP-4310 är en del av denna serie och är en estetiskt tilltalande maskin som passar perfekt för alla gym. Den är både bekväm och säker att använda och är en del av en komplett serie designad för dagens styrketräning. Med Selectorized-kollektionens kompakta design kan du optimera din gympotential och behålla fler medlemmar inom din anläggning.

TP #374188
Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alla produkter