Produktnummer: 373945
Spirit Commercial

Stretch Trainer SP-4227

7 999,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Fitness har utvecklat en serie fria vikter, SP-42, som erbjuder högkvalitativa alternativ för fitnessägare som vill bygga en styrketräningsavdelning som är både snygg och hållbar.

För att säkerställa en effektiv uppvärmning och nedkylning av kroppen innan och efter träning är stretching en viktig del av träningspasset. Med Spirit Stretch Trainer SP-4227 kan du förbereda kroppen för ett mer utmanande och givande träningspass samtidigt som du minskar risken för skador under och efter träningen. Tack vare dess lätta vikt och kompakta storlek kan Stretch Trainer placeras på valfri plats och är bekväm och säker att använda.

Denna maskin har en estetisk design som passar in i alla gym, och den ingår i en serie av bänkar och ställningar som är utformade för dagens styrketräning. Spirit Fitness fria vikter erbjuder ett brett urval av högkvalitativa alternativ som förbättrar upplevelsen för varje gymmedlem.

Våra bänkar och ställningar är utformade för att placera användaren i rätt position och för att ge optimal komfort under träning. De ergonomiska sittdynorna stödjer användarens position och säkerställer en säker träningsupplevelse.

Spirit Fitness Free-vikter SP-4227 är definitivt ett mervärde för alla gym och integreras sömlöst med andra produkter i serien. Det här är en bekväm och säker maskin som passar in i alla gym och som kan hjälpa dig att förbättra din träningsupplevelse.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial