Produktnummer: 373475
Spirit Commercial

Leg Raise/Dip SP-4215

11 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Commercial Fitness har skapat en serie med Free Weights SP-42 som ger fitnessägare snygga, hållbara och högkvalitativa alternativ när de bygger sin styrketräningsavdelning. En av dessa alternativ är Spirit Leg Raise/Dip SP-4215, en robust och kompakt enhet som är utformad för att ge träningskomfort och möjliggöra olika kroppsviktsövningar. Denna multiträningsmaskin har vinklade rygg- och armkuddar som stabiliserar användaren vid benhöjningar, medan de främre handtagen är perfekt placerade för doppövningar. Halkfria fotsteg hjälper också till att enkelt komma in och ut.

Denna maskin har en estetisk design som passar perfekt in i alla gym, och den är både bekväm och säker att använda. Spirit Leg Raise/Dip SP-4215 ingår i en serie med bänkar och ställningar som är designade för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial