Produktnummer: 374668
Spirit Commercial

CU800+ Motionscykel

33 990,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

449,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
CU900 LED Motionscykel

Denna eleganta motionscykel är perfekt för både erfarna användare och nybörjare. CU900LED motionscykel har en justerbar och bekväm sadel som kan anpassas efter din kropp på bara några sekunder. Dessutom finns en integrerad fläkt som kan justeras för en skön träningsupplevelse, och en tillbehörsbricka för säker placering av nycklar och smartphones.

Pedaler, vevar och lager av kommersiell kvalitet ger enastående funktion och hållbarhet. Cykeln har också en tung och hållbar pulverlackerad ram som garanterar en lång livslängd.

Med det kraftfulla 13,6 kg svänghjulet får du en skön och jämn rörelse som garanterar en pålitlig och bekväm träning på CU900LED motionscykel. Den ultraljusblå LED-skärmen har en inbyggd fläkt och en läsare, och ger information om träningspasset, inklusive pulsnivå, tid, distans, varvtal, kalorier, watt/Met. Skärmen är också kompatibel med appar som Spirit Fit, Zwift och Kinomap (abonnemang kan krävas).

För att skydda ditt golv och dämpa ljudet från cykeln under träningspasset, rekommenderar vi att du använder ett golvskydd under maskinen. Detta är särskilt viktigt eftersom en träningsmaskin aldrig står helt stilla under användning och svett eller vatten kan skada golvet om det är känsligt för fukt.

45 990,-
Snabb leverans

CU800+ Motionscykel en enkel och användarvänlig cykel som gör det lätt att träna inomhus. Cykeln är utformad för att ge en bekväm och njutbar åktur till användare på alla nivåer.

Med pulssensorer på det flerlägesstyr och den lättlästa konsolen är cykeln lämplig för både tillfälliga och erfarna användare. Den användarvänliga konsolen har en stor och tydlig display med flera programalternativ, en integrerad fläkt för att hålla tränaren sval och en USB-port för att ladda enheter.

En extra mjuk åktur är möjlig tack vare det integrerade generator/svänghjulssystemet som ger en perfekt växling. De vadderade fotpedalerna lutar 2° inåt för att ge en anatomiskt korrekt position under träningen, och den justerbara skumsadeln med dubbla fjädrar är enkel att justera med en gul spak.

Perfekt för hemmet, företag och gym.

Produktstorlek: 123 x 65 x 146 cm
Produkt vikt: 57 kg
Max användarvikt: 205 kg

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial