CT900 LED Löpband

TP #372917

102 990,00 kr

5+ i onlinelager
Tillbehör

CT900 LED löpbandet är tillverkat av högkvalitativa material och har en stark och robust konstruktion som passar för kommersiellt bruk. Dess kraftfulla motor och enastående garanti ger ägare trygghet i att de har en produkt som kommer att hålla i många år framöver.

Det har också en förstklassig ultraljusblå LED-skärm med en inbyggd fläkt och integrerat läsställ, samt en pulsprocentprofil som ger användaren snabb feedback om deras puls jämfört med den maximala projicerade pulsen. Lysdioden lyser gult för 50-60%, grönt för 65-80% och rött för 85% eller högre.

Löpbandet har flera förinställda program som passar för genomsnittliga användare, inklusive 17 manuella program, HIIT, intervall, 5K, backe, fettförbränning, HR och konditionsträning. Dessutom finns det 9 olika konditionstester tillgängliga, inklusive Gerkin, WFI, Army PFT, Navy PRT, Air Force, Marine PRT, Physical Therapy PEB, Coast Guard och Chester.

För mer seriösa användare finns det också ett anpassat program tillgängligt. Med dess breda utbud av träningsprogram och funktioner är CT900LED-löpbandet ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna användare som vill ha en högkvalitativ träningsupplevelse.

Industriellt, 5,0 hästkrafts AC-drivsystem ger kraft och hållbarhet. En rymlig löpyta på 157 cm x 56 cm maximerar rörelseområdet. En dubbel-sidig fenolisk däckplatta, 75mm/3,0" rullar och flerskiktad Habasit®-drivrem ger en mjuk rörelse. Polyuretan-stötdämpare säkerställer rätt mängd dämpning.

TP #372917
Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alla produkter

Skydda golvet:

Skyddsmatta 107x217cm
Skyddsmatta 107x217cm
5+ i onlinelager
849,00 kr