Produktnummer: 372923
Spirit Commercial

CR900 LED Motionscykel

54 990,-

2 i onlinelager
Tillbehör

FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
Skyddsmatta 107x217cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till flesta löpband och större crosstrainer.

449,-
CR 1000 ENT Motionscykel

Spirit CR 1000 ENT är byggd för att klara kommersiell bruk och underhålla.
EN NY och imponerande 15,6" TFT kristallklar pekskärm är designad för att vara användarvänlig och intuitiv.
Fullpackad med underhållningsalternativ från förprogrammerade appar till skärmcasting från din enhet till direktanslutning med HDMI. Cykeln har en snygg design och har extra stora kullager som ger en mjuk tramprörelse som klarar även det mest rigorösa träningspasset.

Produktöversikt
* 15,6" pekskärm med skärmspegling, TV och appar för streaming/nyheter/sociala medier
* Surfplatta design med ett minimalistiskt utseende och en intuitiv layout för enkel navigering
* Extra bred polyv-rem med 8 spår, fjäderbelastad mellanhjul för remspänning för längre rem- och lager livslängd
* Överdimensionerad 1" vevaxel tillsammans med kraftiga kullager för pålitlig livslängd
* Användarvänlig pedaler med 2-graders pedalinversion för ett bekvämt träningspass

Funktioner
Konsol: 15,6" TFT-pekskärm (kapacitiv)
Program: Manuell, Hill, Fat Burn, Cardio, Styrka, Intervall, Fit Test, HR, Constant Power, Custom
Bluetooth: Bluetooth 4.0 (FTMS)
Puls: Kontakt & Telemetrisk, (bröstband säljs separat)
Motstånd: 40 nivåer
Drivlina: Extra bred, 8-får polyv-rem med fjäderbelastad mellanhjul
Ström: AC 100~240V / 50~60Hz
Svänghjul: 14kg
Fotpedaler: pedaler med 2-graders inversion ger en mer ergonomisk rörelse

109 990,-
Snabb leverans

Den kommersiella CR900 Recumbent Cycle är designad för att klara de tuffaste miljöerna inom kommersiell träning. Med en solid och pålitlig plattform garanterad av en tung, högkvalitativ stålram och en smidig träning tack vare det kommersiella vevsystemet, är detta motionscykel perfekt för intensiv träning.

Stegtröskeldesignen gör det enkelt att komma åt, med snabba ratcheting-pedaler och lättjusterade, formgjutna säten som säkerställer en bekväm och anpassad passform. Det finns också 40 digitala motståndsnivåer för att passa alla fitnessnivåer.

Konsolen är användarvänlig och engagerande med en ultra-bright blå LED-matrisdisplay som visar viktiga träningsstatistik. Det finns även 9 inbyggda träningsprogram för att hjälpa till med individuella mål, inklusive manuell, backe, fettförbränning, cardio, HIIT, fitness test, HR (hjärtfrekvens), watt och intervall. Dessutom har konsolen en inbyggd fläkt och en praktisk läsplatta.

CR900 Recumbent Cycle har även kontakt- och telemetrisk hjärtfrekvenskompatibilitet (bröstrem säljs separat) och drivs av egen genererad kraft, vilket innebär att ingen el behövs.

  • Vikt: 88 kg
  • Max personvikt: 204 kg
  • Längd: 170 cm
  • Bredd: 70 cm
  • Höjd: 124 cm
  • Motståndsnivåer: 40 ST
  • Träningsprogram: 9 ST
Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial