Utility Bench With Rack Träningsbänk

TP #373661

Nu 6 890,00 kr

Spara 2 109,00 kr tidigare 8 999,00 kr
50+ i onlinelager

ProForm Carbon Olympic System är en mångsidig träningsstation som kan användas för både knäböj och bänkpress. Den levereras med en preacher curl bänk och har justerbara säkerhetsarmar och j-krokar för att passa olika höjder. Träningsbänken kan justeras i flera olika positioner och har transporthjul för enkel förvaring och transport.

Dessutom ingår en preacher curl pad som enkelt kan monteras på bänken. För extra intensitet finns motståndspinnar på ramen för fixering av power gummiband och vikthorn för praktisk förvaring av viktplattor. Med ProForm Carbon Olympic System kan du utföra en mängd olika övningar för att förbättra din styrka och kondition.

TP #373661
  • Mått Ställning: L: 226 cm x B: 171 cm x H: 164 cm
  • Max. viktkapacitet ställning: 150 kg
  • Mått bänk: L: 135 cm x B: 69 cm x H: 122 cm
  • Max. viktkapacitet inkl. användare: 276 kg
Pro-Form

Verdens mestselgende fitnessmerke tilbyr god kvalitet til hyggelige priser, men sparer ikke på finessene som gir en fordelaktig treningsfølelse. Slitesterke maskiner med urbant tilsnitt i utformingen. Pro-Form er mest kjent for sine kondisjonsprodukter og er en del av det amerikanske selskapet Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. Passser for mosjonister som er opptatt av «å få mye for pengene».

Se alla produkter