Grand Favorit Svart 520 studsmatta + Safety Net Comfort

TP #374150

Nu 9 999,00 kr

Spara 2 500,00 kr tidigare 12 499,00 kr
20+ i onlinelager
Tillbehör

499,00 kr

Nu till kampanjpris med fri frakt!

Grand Favorit 520 studsmatta, svart kantskydd + Safety Net Comfort
Satsa på en kombination av de främsta fördelarna! Grand Favorit kombinerar fördelarna med runda och rektangulära studsmattor. Den runda ramens effektiva styrka och den stora hoppytan hos en rektangulär studsmattan gör studsandet både kul och säkert! Studsmattan är enkel att kliva upp på tack vare dess låga höjd. Tack vare det snygga kantskyddet (svart), som är brett, är tjockast över ringen och tunnar ut över fjädrarna gör den rostfria ramen att studsmattan alltid ser fräsch ut! Studsmattan mäter 5,20x3,45m.

Skyddsnät Comfort

Comfort är speciellt framtagen till Favorit. Comfort har ett finmaskigt och slitstarkt nät som fästs i stabila stolpar. Höjden är 1,8 m och den säkra omlottingången gör att öppningen alltid hålls stängd.

Nätet fästs på utsidan av ramen/kantskyddet vilket ökar känslan av utrymme uppe på studsmattan och gör det möjligt att även stå / sitta på kantskyddet medans någon annan hoppar. De vadderade stolparna täcks av svarta fodral vilket ger en fin och stilren look.

Levereras med skyddsnät.

Rekommendationer från Konsumentsverket och för att vi vill garantera en så säker hoppning som möjligt, så säljer vi Bergs studsmattorna i paket med ett skyddsnät.

Stege (tillval)

Om mindre barn hoppar på studsmattan rekommenderar vi att köpa till en stege. Även större barn och vuxna kan behöva en stege.

TP #374150
Berg

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Se alla produkter