Produktnummer: 112073
Keiser

M3i Indoor Bike

Nu 29 999,- tidigare 32 990,-

1 i onlinelager
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

449,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
M series Bluetooth Adapter

Med M Series Converter och Bluetooth® Smart trådlös teknik kan du nu ta dina inomhuscykelträningar till helt nya höjder. Anslut din Keiser M3i eller M5i cykel till appar som Zwift, Sufferfest och PainCave och upplev känslan av att cykla utomhus på en virtuell väg med realistiska träningsplaner och vägbanor.

M Series Converter omvandlar Keisers Bluetooth-data till Power Profile-formatet som används av landsvägscyklingstränare, vilket ger dig tillgång till ännu fler träningsprogram och flernivåprogram som imiterar känslan och intensiteten av landsvägscykling.

Konverteraren är en liten enhet som fästs på baksidan av mediahållaren och drivs med ett myntcellsbatteri som håller i ungefär 3 månader. När du parar enheten med din cykel, kan du se statusen med hjälp av en blinkande lampa - röd om enheten inte har hittat en cykel att para med, och grön om den är parkopplad och redo att användas.

I paketet ingår instruktioner, ett batteri och två bitar av kardborreband för att fästa enheten på cykeln. Para enheten med en annan cykel genom att öppna enheten och dra ut batterierna för att återställa anslutningen och sedan starta parkopplingsprocessen igen med den nya cykeln.

Upplev en ny dimension av inomhuscykelträning med M Series Converter och ta dig an utmaningar på en virtuell väg med realistiska träningsplaner och vägbanor.

1 999,-
Media Holder M3

Förbättra din inomhuscykelupplevelse med Keiser Media Holder! Med Keiser Ipad Media Holder kan du tryggt använda din iPad, Android-enhet eller läsa en bok under din träning på Keiser Indoor Cycle. Keiser Media Holder gör det möjligt för dig att fokusera på din träning utan att behöva hålla i din enhet eller bok.

Keiser Media Holder fästs enkelt och snabbt på din M3 eller M3i på några få sekunder - inga extra verktyg behövs. Den passar perfekt på cykelns mediaställ och behöver inte justeras. När den väl är på plats, kommer den att sitta där tills du själv väljer att ta bort den, och den kan enkelt flyttas till en annan cykel om du väljer att uppgradera.

Och det bästa av allt är att du inte behöver oroa dig för att din enhet eller bok ska ramla av medan du tränar, eftersom Keiser Media Holder har en skumgummibaksida som håller din utrustning stadig och säker under träningen.

Så om du vill ha en bekväm plats för att läsa material eller använda din personliga elektronik under din inomhuscykling, är Keiser Media Holder det perfekta tillbehöret för dig!

499,-
Snabb leverans

Keiser M3i är en banbrytande spinningcykel med trådlös Bluetooth-dator. Keiser var den första tillverkaren som använde magnetmotstånd på en spinningcykel och var också den första att placera svänghjulet bakom, vilket förhindrar att svett rinner ned på svänghjulet och hjullagren.

Den V-formade cykelramen på Keiser M3i gör det möjligt att anpassa sittställningen till praktiskt taget alla kroppsformer, längder och bredder. För gruppträning kan data från datorn visas på en storbildsskärm. Med Keiser M Series-appen kan cyklisten genomföra en FTP-test och välja cykelprogram. Under träningen instruerar appen vilka zoner man ska ligga i. Träningsdatan kan lagras och exporteras vidare. Träningsdatan från denna cykel är kompatibla med Strava, TrainingPeaks och Apple Health. Keiser M3i är utformad för gymmet eller för dig som cyklar mycket eller vill ha det bästa av teknologi och design. M3i är Keisers flaggskepp inom inomhusträning och används av gym, idrottsklubbar och elitsportare över hela världen. Aluminiumsvänghjul med unikt magnetiskt bromssystem.

Pulsmätning - de pulsbälte som är kompatibel med Keiser M3i datorn är Polar H9 eller H10.

Sadel och styre kan justeras i höjd och längd. Sadels höjd kan justeras för personer med en innerbenslängd mellan 69-113 cm. Keiser M3i-datorn är ett kraftfullt verktyg. Den är Bluetooth-kompatibel och träningsdata kan visas på en storbildsskärm eller på din surfplatta/iPad. Du får omedelbar feedback på din utveckling.

För att skydda ditt golv och dämpa ljudet från cykeln under träningspasset, rekommenderar vi att du använder ett golvskydd under maskinen. Detta är särskilt viktigt eftersom en träningsmaskin aldrig står helt stilla under användning och svett eller vatten kan skada golvet om det är känsligt för fukt.

RPM (Trampfrekvens antal trampningar per minut.)
Watt (Kraft i trampet.)
Kcal
Puls (Kräver pulsband med Bluetooth - endast Polar H9 eller H10 pulsband rekommenderas.)
Tid
Växel/Motståndsnivå (Visar vilket motstånd man trampar på. Keiser M3i har 24 motståndsnivåer.)
Distans (Visar den cyklade sträckan i km.)

 • Längd: 124,5 cm
 • Bredd: 66 cm
 • Höjd: 114,3 cm
 • Vikt: 40 kg
 • Max. användarvikt: 150 kg
 • 24 motståndsnivåer
 • Underhållsfritt magnetiskt motståndssystem
 • Drivrem som inte kräver efterdragning eller justering
 • Dator med trådlös pulsmätning (Polar T-kompatibel)
 • Justerbar sittposition i 4 nivåer
 • Justerbart styre i 4 nivåer
 • Shimano kombipedaler
 • Transporthjul för enkel flyttning
 • Flaskhållare
Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser

Gör din produkt bättre

5+ i onlinelager
5+ i onlinelager
5+ i onlinelager
Media Holder M3
PRO
Beställningsvara