Booty Builder V8

TP #300831

79 750,00 kr

Beställningsvara

Vår senaste innovation, Booty Builder V8, är designad med inspiration från våra sju tidigare modeller. Med en helt nydesignad och kompakt form tar den upp mindre utrymme och fotavtryck än tidigare versioner. Installationen är snabbare och enklare, och justeringar går smidigt att göra.

Booty Builder V8 säkerställer säkrare, snabbare och effektivare höftstötning. Dess patenterade design med upphöjda fötter ger en ultimat position för att isolera sätesmusklerna och passar ett brett utbud av användare, från gymmedlemmar som vill ha starka sätesmuskler till medicinska faciliteter och professionella idrottslag.

Det är allt fler människor som inser vikten av gluteaktivering för fysisk funktion, styrka och prestation. Med sex gratis gummiband för extra motstånd och en kompakt design eliminerar Booty Builder V8 behovet av att ta upp bänkar, skivstänger, viktskivor och golvyta. Den innovativa designen gör det möjligt att placera den nära en vägg eller i ett hörn.

Den patenterade designen för upphöjda fötter ger användarna det optimala rörelse- och rörelseomfånget för att rikta in sig på gluteus maximus. Det justerbara vadderade bältet gör det enkelt och bekvämt att sätta upp, och med den valbara viktstapeln på 160KG kan du enkelt välja vikter för snabbare inställning.

TP #300831
Booty Builder