Champion 4,3m Studsmatta Grön + Skyddsnät Deluxe

TP #372778

Nu 12 499,00 kr

Spara 3 491,00 kr tidigare 15 990,00 kr
10+ i onlinelager - Omedelbart tillgänglig, leveranstid 4-5 arbetsdagar
Tillbehör

499,00 kr

Nu till kampanjpris med fri frakt!

Berg Champion 4,3 m med Deluxe skyddsnät och grön kantskydd är en synnerligen påkostad studsmatta för avancerade användare. Detta återspeglas i materialvalet, som håller en riktigt hög kvalitet. Ramens godstjocklek är hög med noggrant utförda svetsfogar. Hoppduken är av högsta kvalitet och är slät samtidigt som den ger ett utmärkt fotgrepp. Champion har hela 128 st rejäla fjädrar som är fästa på diagonalen med Bergs innovativa TwinSpring-lösning. Detta ger en studs som är skonsam mot knäna, men samtidigt kraftfullt spänstig. Något som ger utmärkta förutsättningar för användare som vill ägna sig åt utmanande akrobatik. Berg Champion har blivit utsedd till ”Bästa premiumval” av den oberoende testsiten Bäst-i-test.se

Studs

Champion är utrustad med BERGs guldfärgade TwinSpring-fjädrar vilka ger en följsam och oerhört skön studs.
Mindre motstånd med BERG AirFlow-hoppduken
Högre hopp innebär mer nöje. BERG har utvecklat AirFlow-tekniken för att ge hoppduken 50 % högre luftgenomträngning jämfört med en vanlig hoppduk. Bra luftflöde ger mindre motstånd vid hoppning, vilket gör att du kan hoppa högre.

Svikten lämpar sig väl både för de allra minsta hopparna, äldre barn och vuxna, samt hoppare som vill göra tuffa tricks och avancerad akrobatik.

Kvalite och Säkerhet

Hela 3 cm tjockt och 38 cm brett grön kantskydd i stark slittålig vinyl. Den varmgalvaniserade ramen är svartlackerad vilket ger en snygg stilren look och ett extra bra rostskydd.
Samtliga delar på studsmattan är gjorda med största precision och kvalitetskänslan är påtaglig, både vid montering och hoppning. Det rejäla godset i ramen gör Champion oerhört stabil, tyst och stadig, kvalitet utan kompromisser helt enkelt!

Skyddsnät Deluxe

Deluxe är speciellt framtagen för Champion och en omtyckt storsäljare från BERG med snygga bågformade stolpar och ett kraftigt nät med perfekt passform.
Tillsammans med de fina fodralen på stolparna, de specialdesignade topphållarna och nätets innovativa design är detta ett av de absolut snyggaste näten på marknaden.
Höjden är 1,8 m och ingången går omlott vilket gör nätet säkert både vid in/ut-gång och under hoppning. Nätet fästs på utsidan av ramen och genar mellan stolparna väl pressat mot kantskyddet så att inga armar eller fötter kan komma emellan.

Levereras med skyddsnät

Rekommendationer från Konsumentsverket och för att vi vill garantera en säker hoppning som möjligt, så säljer vi Bergs Champion studsmattorna i paket med ett skyddsnät.

TP #372778
Berg

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Se alla produkter