Produktnummer: 112445
American Barbell

Rack 48

9 211,13

4 i onlinelager
Tillbehör

Dip Bar 3x3

Den här stången är lätt att justera och förvara med sin formade design, som ger bekvämlighet för idrottare och tränare av alla storlekar. Handtagen är placerade 23" ifrån varandra på dess bredaste punkt och har en diameter på 5cm.

Dess vinklade handtag ger möjlighet till grepp med olika bredd och den kraftiga designen gör det möjligt att utföra tunga dips. Denna stång är speciellt utformad för att användas med alla American Barbell 3x3 racks och riggar.

2 899,-
Grizzly Powerlifting Bar 20kg

Vår nya American Barbell Grizzly Power Bar är tillverkad av legerat stål av högsta kvalitet med en precisionsfinish och klassiska, infällda hylsor svetsade på plats. Varje leverans av råmaterial testas för att säkerställa att axelns draghållfasthet är konsekvent på 190 000 PSI. Genom denna noggranna uppmärksamhet på detaljer kan vi garantera tillförlitlig prestanda dag ut och dag in. Tillverkad i USA.

Vår Power Bar är tillverkad av en stålkvalitet som ger minimal flexibilitet, vilket gör den idealisk för olika typer av tunga lyft. Detta är det perfekta valet för dem som söker en kraftfull och precisionstillverkad stång som kommer att hålla genom tiderna.

5 599,-
Snabb leverans

American Barbell Rack 48 är tillverkat av 3x3 11 (3 mm) gauge stål och 3/4" hårdvara, vilket ger en modulär funktionalitet och ett brett utbud av anpassningsalternativ. Racken är av kommersiell kvalité och passar gym och crossfit boxar.

För att skydda stången och stolparna från repor och slitage är J-Hooks utrustade med plastskydd på båda sidor. 4 par vikthållare ingår som skruvas på stolparna.

Racken är en utmärkt utgångspunkt för en mängd olika träningsalternativ och passar lika bra för garagegym som för sport- och prestationsträningscenter.

För säkerhet ska produkten skruvas fast i golvet.

Obs! Vikter, bänken och vissa attachments på en av bilderna ingår ej.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell