American Barbell Black Sport bumper paket 140 kg

TP #SW10083

Nu 5 200,00 kr

Spara 6 790,00 kr tidigare 11 990,00 kr
I lager
Ingår i paketet
Produkter som ingår i paketet
2x Black Sport Bumper Plate
Vikt: 10 kg
2x Black Sport Bumper Plate
Vikt: 15 kg
2x Black Sport Bumper Plate
Vikt: 20 kg
2x Black Sport Bumper Plate
Vikt: 25 kg

Lagertömning - fyndpris!

American Barbell Black Sport Bumper Plate har en diameter på 450 mm och är tillverkad med en kvalitetsinsats i rostfritt stål, vilket gör dem enkla att lasta på stången.

Dessa plattor är av kommersiell kvalité och ett utmärkt val för alla träningsprogram, inklusive olympisk tyngdlyftning, eftersom de har minimal studs och är byggda för att hålla hög kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Det bör noteras att deras diameter är i enlighet med IWF-standarderna.
Tjocklek:
10KG: 32MM
15KG: 47MM
20KG: 73MM
25KG: 83MM

TP #SW10083
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter