SlingTrainer

TP #372997

Nu 399,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 499,00 kr
5+ i onlinelager

Slingträning har på senare år blivit en revolutionerande trend inom träningsvärlden. Slingan är enkel att anpassa till olika övningar tack vare dess justerbara funktion. Mätlinjer på slingan hjälper dig att justera den på ett jämnt sätt på båda sidor.

Med sina två justerbara armar och benhandtag kan du utföra en mängd olika övningar både inomhus och utomhus. Det är dock viktigt att notera att produkten inte är lämplig för barn under 3 år. Slingan ingår i Abilica Active, en produktserie som är speciellt utformad för att främja en mer aktiv livsstil för barn.

TP #372997
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alla produkter