BalanceBoard Labyrinth

TP #372996

Nu 299,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 399,00 kr
100+ i onlinelager

Abilica BalanceBoard Labyrinth är en del av Abilica Active-konceptet och en fantastisk balansbräda som är både rolig och utmanande för både barn och vuxna. Genom att balansera brädan i olika vinklar, kan du få den lilla bollen att rulla genom labyrinten och nå målet, vilket aktiverar hela kroppen på ett lekfullt sätt.

Brädan har tre olika höjdnivåer för att passa alla svårighetsnivåer och hela familjen kan delta och ha kul tillsammans. Att behärska balansbrädan kräver koncentration, viljestyrka och god balans, men med övning kan du lära dig att kontrollera kulan på ett snabbt och effektivt sätt.

Så varför inte utmana dig själv och din familj med Abilica BalanceBoard Labyrinth idag?

TP #372996
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alla produkter