XC-Classic 2000 Komplett

TP #373326

Nu 13 499,00 kr

Spara 2 000,00 kr tidigare 15 499,00 kr
20+ i onlinelager

Abilica XC-Classic 2000 är en toppmodell inom skidträningsmaskiner som utvecklats i samarbete med den världsberömda längdskidåkaren Johannes Høsflot Klæbo. Den ger dig fantastiska möjligheter att träna styrka, uthållighet och terpa teknik året runt. Maskinens höjd och returfunktion är anpassade för att ge stavtagen en naturlig känsla och minimera vibrationer under träningen. Monitorn mäter watt, hastighet och frekvens för att du enkelt ska kunna följa din utveckling.

Med en höjd på 218 cm är Abilica XC-Classic 2000 lätt att placera i alla rum med normal takhöjd.

Abilica XC-Classic 2000 FloorStand är ett utmärkt alternativ för att stödja din träningshuvudenhet när väggmontering inte är möjligt. Detta tillbehör gör det enkelt att flytta XC Classic med hjälp av dess inbyggda hjul. Tillverkad av trä och stål, ger den också en slitstark yta med halkskydd för fötterna att träna på.

TP #373326
  • Längd: 218 cm
  • Bredd: 58 cm
  • Höjd: 39 cm
  • Dator med 8 funktioner
  • Tid, stagfrekvens, kalorier, watt, puls, längd per tag, distans och fart
  • Mottagare för pulsbälte: Ja
  • Produktvikt: 40 kg
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter