HopScotch ECO Träningsmatta Vit

TP #373001

Nu 199,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 299,00 kr
100+ i onlinelager

Abilica HopScotch ECO ingår i Abilica Active-konceptet. Denna matta är perfekt för att öka din koncentration och få din kropp i rörelse. Med 10 siffror att pussla ihop kan du hoppa runt i en hage eller skapa ditt eget mönster. Utmana dig själv genom att hoppa på ett ben och försöka plocka upp en sten utan att tappa balansen.

Utforska dina kropps förmågor och jämför skillnaden mellan höger och vänster fot. För en rolig tävling kan du utmana en familjemedlem att se vem som kan hoppa genom hagen snabbast eller flest gånger på en viss tid. Dessutom ingår fyra brickor som kan användas både inomhus och utomhus.

CE-godkänd och uppfyller alla säkerhetskrav vilket gör att den är perfekt för barn i alla åldrar.

Storlek
32 x 32 x 1 cm (L x B x T)
Material

EVA-skum, utan kemikalier. Utan ammoniak och helt luktfri.

TP #373001
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter