Hex Hantlar från 1 kg till 60 kg

TP #68-50103-1

Nu 40,00 kr

Spara 109,00 kr tidigare 149,00 kr
20+ i onlinelager
Vikt

Hantlar är en vanlig träningsutrustning som används både i hemmamiljö och på kommersiella gym. För hemmabruk är hantlar populära på grund av deras enkelhet att förvara och den gummerade ytan som ger skydd för golvet. På gym används hex-hantlar oftast som ett komplement till större hantelpaket upp till 60 kg.

Hantlar är perfekta om du bara behöver ett par för specifika övningar. Hex-hantlarna har en unik sexkantig form som gör dem extra populära bland vissa personer eftersom de inte rullar runt på golvet och gummit på höljet skyddar golvet från skador. Dessutom dämpar det ljudet av när hantlarna placeras på hårt underlag. Hex-hantlar finns tillgängliga i storlekarna 1-60 kg och säljs styckvis.

TP #68-50103-1
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter