BabyMat Puzzle ECO Rosa/Sand

TP #372998

Nu 199,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 299,00 kr
100+ i onlinelager

Abilica BabyMat Puzzle ECO ingår i Abilica Active-konceptet och är utformad med 9 mjuka, fyrkantiga bitar som är sammanfogade för att skapa en säker och bekväm miljö för ditt barn att utforska sina rörelser på.

Mattan främjar aktiviteter såsom att ligga på mage, lyfta överkroppen och huvudet, krypa och falla utan risk för skador. Detta uppmuntrar ditt barn att använda sina armar och ben mer och mer.

När ditt barn blir starkare och större kan det också ha kul med att pussla isär eller sätta ihop bitarna och interagera med symbolerna i form av hjärtan och moln som finns på rutorna. Produkten är CE-godkänd och uppfyller alla säkerhetskrav, vilket gör den lämplig från 10 månaders ålder.

Storlek
32 x 32 x 1 cm (L x B x T)

Material
EVA-skum, utan kemikalier. Utan ammoniak och helt luktfri.

TP #372998
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter