XC Wheel

TP #373373

Nu 99,00 kr

Spara 200,00 kr tidigare 299,00 kr
5+ i onlinelager

Abilica XC Wheel är en fantastisk träningsprodukt som hjälper dig att träna din kärna på ett effektivt sätt. Produkten är portabel och tar minimalt med plats, vilket gör den perfekt att ta med dig till träningssamlingen eller när du reser.

Dubbla hjul ger extra styvhet och mjuka handtag i mossgummi ger ett bra grepp för en bekväm träningsupplevelse. Abilica XC Wheel ger en allsidig träning som involverar buken, ryggen, armarna och axlarna. Det bästa är att användningen kan anpassas till din färdighetsnivå och passar alla.

Ju starkare du blir, desto längre kan du rulla ut. För extra magträning kan du lyfta knäna från golvet och ha bara tårna ner med en rak kropp. Abilica XC Wheel är den perfekta träningspartnern för att stärka din kärna och förbättra din övergripande fysiska hälsa.

TP #373373
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter