SlingTrainer

TP #372997

Nu 399,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 499,00 kr
5+ i onlinelager

Slingträning har på senare år blivit en revolutionerande trend inom träningsvärlden. Slingan är enkel att anpassa till olika övningar tack vare dess justerbara funktion. Mätlinjer på slingan hjälper dig att justera den på ett jämnt sätt på båda sidor.

Med sina två justerbara armar och benhandtag kan du utföra en mängd olika övningar både inomhus och utomhus. Det är dock viktigt att notera att produkten inte är lämplig för barn under 3 år. Slingan ingår i Abilica Active, en produktserie som är speciellt utformad för att främja en mer aktiv livsstil för barn.

TP #372997
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter