Produktnummer: 373613
Abilica

HipThrust

2 299,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica Hip Thrust är den perfekta träningsbänken för att träna rumpmuskler, rygglår och adduktormuskler hemma. Med denna träningsbänk kan du enkelt och säkert utföra höftlyft med vikt, vilket ger dig ett större rörelseomfång när du tränar höftkraften.

Förutom att använda en skivstång kan du även använda en elastisk band genom att fästa det på tapparna på bänkens sida för att träna på ett varierat sätt. Dessutom är träningsbänken enkel att förvara när den inte används, eftersom kudden enkelt kan fällas ihop.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica