BalanceBoard Labyrinth

TP #372996

Nu 299,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 399,00 kr
100+ i onlinelager

Abilica BalanceBoard Labyrinth är en del av Abilica Active-konceptet och en fantastisk balansbräda som är både rolig och utmanande för både barn och vuxna. Genom att balansera brädan i olika vinklar, kan du få den lilla bollen att rulla genom labyrinten och nå målet, vilket aktiverar hela kroppen på ett lekfullt sätt.

Brädan har tre olika höjdnivåer för att passa alla svårighetsnivåer och hela familjen kan delta och ha kul tillsammans. Att behärska balansbrädan kräver koncentration, viljestyrka och god balans, men med övning kan du lära dig att kontrollera kulan på ett snabbt och effektivt sätt.

Så varför inte utmana dig själv och din familj med Abilica BalanceBoard Labyrinth idag?

TP #372996
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter